понедељак, 16. децембар 2013.

White Leopard VS. Pink Zebra

A danas nešto divlje :D

Gledala sam kakve nokte imaju Olivia i Tracy iz Jerseylicious i umrla dok nisam napravila leopardove šare. A šta se odlično slaže uz leopardove šare nego zebrine! :D
Prvo sam nalakirala Don Juan LK101 u tri sloja. Ovaj lak je jako loš za mazanje, ni u tri sloja nije potpuno pokrio nokat, nazirala se bela crta. Ne bih ga preporučila. Ima 12 ml i košta 140 dinara, a kupila sam ga u apoteci.
Potom sam izvlačila ukoso crte da bih podelila nokat na dva jednaka dela za šare Essence Tip Painter-om, a lak koji sam koristila za crte je Essence-Go Bold. Ovaj lak ću koristiti isključivo za nail art i u te svrhe je odličan, pošto mi se boja ne dopada i ne bih ga nosila samog. :D Košta 219 dinara a bočica ima 8 ml, kupila sam ga u Dm-u.
Onda sam drugu polovinu nalakirala u roze. Koristila sam Cairuo-Rose 11. Cairuo lakovi mogu se naći u kineskoj. Ima ih u bočicama od 8, 12, 16 i 18 ml. Moja bočica je od 16 ml i platila sam ga 80 dinara. Kada se osuši daje mat finiš. Boja je baš jaka i za mrvicu tamnija nego na slikama.
Leopardove šare je jednostavno napraviti, samo su vam potrebni tačkalica i tip painter. Tačkalicom napraviti tačkice nepravilnog oblika a tip painterom oivičiti te tačkice. Možete između šara da dodajete i sitne tačkice crne boje, to sve zavisi od toga šta vise volite. :-)
Za zebrine šare samo treba tip painterom ukoso izvlačiti linije. :D Lak koji sam koristila da oivičim leopardove šare i napravim zebrine je S-he Stylezone 121/350. Košta 240 dinara i može se pronaći u Dm-u.

 


Na slikama imam jedan sloj nadlaka Essence Better Than Gel Nails Top Sealer.

Zahvaljujem se Pandora Nails koja je stavljala potpise na slikama :*

Nisam baš zadovoljna slikama, napolju je jako tmurno, nikako da ogreje sunce. :/



 
 
 



 

 
 
 
 
 
 
 


 

10 коментара: