понедељак, 16. децембар 2013.

Neon/gold gradient

Prvo bih želela da se svima zahvalim na poželjenoj dobrodošlici i lepim željama, hvala vam od srca! :D Posebnu zahvalnost dugujem dragoj Pandora Nails jer me je ubedila da otvorim blog i puno mi pomogla oko reklamiranja i dizajna. :*Stoga je i ovaj prvi manikir posvećen njoj jer mi je dala ideju šta da napravim. Boje je ona birala jer zna moju kolekciju lakova i tu nije pogrešila. ;-)

Evo kako sam napravila ovaj manikir:
Prvo sam nalakirala Essence-Give Me Nude Baby! u dva sloja. Ovaj lak je odličan za francuski manikir jer je mlečno beličast. Ostavlja gladak finiš. Kupila sam ga u Dm-u i košta 219 dinara a bočica dolazi u pakovanju od 8 ml.




Potom sam napravila gradijent. Gradijent je veoma lako napraviti, samo vam je potreban komadić sunđera i plitka posuda. U posudi staviti malo laka i sunđerom namočiti u lak pa naneti na nokte. Što se više puta taj proces ponovi to će boja da bude što jača i lepša. :D
Za gradijent sam koristila Gabrini Neon N 01. Međutim pošto je on jako redak i trebalo bi mi barem 5 slojeva da bi ostavio dobru boju pre njega sam stavila pastelno roze lak za podlogu, Essence-Free Hugs u 2 sloja sunđerom. Isto kao i Give Me Nude Baby! košta 219 dinara a kupila sam ga u Lilly-ju. Gabrini Neon N 01 sam kupila u kineskom tržnom centru i košta 120 dinara a bočica ima 13 ml. Iznad gradijenta sam četkicom od laka stavila šljokice Essence-Gold Fever. Predobre su, prosto ih obožavam! :D Isto kao i prethodna dva Essence laka košta 219 dinara i bočica ima 8 ml a kupila sam ga u Dm-u.





Top coat koji koristim je Essence Better Than Gel Nails Top Sealer i stavila sam 1 sloj. Kupila sam ga u Dm-u, košta 359 din. a dolazi u pakovanju od 10 ml.

I evo slika :D


 
 
 
 






6 коментара:

  1. Hvala na zahvali jos jednom :* Predivni nokti i slike. Ovo mi je tvoja najbolja manikura :D

    ОдговориИзбриши
  2. Dobrodošla u blogosferu ;)
    Vidjela sam na forumu ovu kombinaciju i totalno me je podsjetila na Pandoru. Imaš divne nokte, zavidim ti na dužini ;)

    Donna08 sa foruma ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Donna, baš mi je drago što si mi se javila!:D
      Pa da, ona mi je birala lakove i kombinaciju, baš liči na nju :D
      Hvala ti puno :*

      Избриши