четвртак, 24. април 2014.

Moment 47/Essence 02 Julia

Izvinjavam se jer me nije bilo na blogu, ali imam opravdan razlog za to-bila sam u Rimu od 17. do 22.4. :D I tamo mi je pukao nokat pa sam ih sve skratila, šmrc! :(
Dan pre polaska u Rim u sandučetu me je sačekalo jedno predivno iznenađenje-koverta sa ova dva predivna laka, poklon od najdraže Pandora nails :* Ovom prilikom joj se još jednom zahvaljujem, previše me je usrećila! :* :D Znala je da je jedna od mojih velikih želja da imam u kolekciji bar jedan Moment lak i pošto su u Offertissimi dobili nove lakove, kupila mi je ovaj roze :D A ove essence šljokice su sada povučene iz asortimana, na sniženju su koštale 9.90 kn i imaju 5 ml. Bočica Moment laka ima 10 ml i košta 9 kn, a mogu se naći u Offertissimi, u Hrvatskoj.
Moram da napomenem da je ovaj lak jedan od boljih u mojoj kolekciji. Predivno se nanosi i potpunu prekrivenost daje u 2 sloja. Četkica je mala i lak se može precizno naneti. Sviđa mi se struktura laka. Zaista sam uživala dok sam ga nanosila :D Ovakvu kombinaciju sam poslednji put pravila sa zlatnim šljokicama i roze peskićem, davno beše :D Stavila sam 2 sloja Momenta i 3 sloja essence šljokica jer su retke, ipak su da se koriste kao glitter topper kao što i na bočici piše. Prelepe su, sastoje se iz sitnih i krupnijih ljubičastih i većih 'disco' šljokica :D Moment lak se suši mat pa sam stavila top coat preko.
 
 
 
;-) :
 
 








12 коментара:

  1. Predivno ti stoji :p :* i nokti su odlicni. I dalje duzi od mojih :D

    ОдговориИзбриши
  2. Super ti stoji ova dužina noktiju! A ovaj Moment je prekrasan, kod mene u Offertissimi uopće nema ovih ljetnih, ali kada dođu sve ću pokupovati :D

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan je ovaj Moment i super ti stoji :) Jedva čekam da i u moju Offertissimu stignu ovakve kričave nijanse :D

    ОдговориИзбриши
  4. Rim je predivan, nadam se da si se lijepo provela, iako ti je pukao nokat :) Moment lak je predivan, volim takve nijanse :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Fenomenalno sam se provela!! Ma kad mi je pukao nokat samo sam ga isturpijala i nastavila dalje :D Hvala ti, slažem se da je divan :-)

      Избриши