недеља, 26. јануар 2014.

Pink Nails

Zbog obaveza nisam imala vremena da lakiram nokte, tako da mi je prethodni manikir stajao nedelju dana. A onda sam dobila alergiju na oku koja me je uzasno svrbela i pokušavala sam što manje da radim i provodim vreme za kompjuterom. Sada mi je bolje i stigla sam da nalakiram nešto ludo :D Naravno roze je glavna boja :D Kao što ste mogli da pretpostavite, jedni od omiljenih manikira su mi oni gde je svaki nokat drugačiji. Baš su ludi i neobični :D

Na palcu sam nalakirala dva sloja Essence-Free Hugs i preko dva sloja Essence-Party Princess šljokica. Na kažiprstu sam napravila belo-roze gradijent sa šljokicama. Beli lak je Cairuo Milk 06, roze Golden Rose 08, a šljokice su Cairuo 108. Pošto se beli Cairuo lak sporije suši stavila sam dve kapi Essence brzosušećih kapi :D Na srednjem prstu sam preko belog Cairuo laka napravila roze leoparda :D Roze lak je Essence-Free Hugs, a crni je Golden Rose Nail Art 106. Na domalom pstu sam napravila klasičan french. Kao podlogu sam koristila Essence-Cotton Candy pa sam Essence tip painter-om povukla liniju a onda nalakirala beli Cairuo. Preko belog laka sam stavila Cairuo šljokice. Na malom prstu sam nalakirala Essence-Free Hugs u dva sloja i Golden Rose Nail Art lakom napravila zebru.





A evo i slika kako je sve to ispalo:







10 коментара:

  1. Skroz luda kombinacija! Pregledala sam tvoje ranije postove i zanima me gde radiš gel? Iz kog si grada? Nokti su ti savršeno uredni:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! :-) Ne radim gel, to su moji prirodni nokti, samo ih lakiram. U prvom postu sam pisala o tome http://mili-nails.blogspot.com/2013/12/dobrodosli.html

      Избриши
    2. Mrs Fox, kad si vec pregledala ranije postove, mogla si skuzit da su joj nokti pravi a ne gel. Ubuduce se potrudi procitat cijeli tekst!

      Избриши
    3. @Pandora, eto nisam skužila da su joj nokti pravi, meni su toliko lepi da deluju nestvarno. Ja sam kulturno pitala, a nisam se bezobrazno istresala na drugoga kao ti! Ubuduće se malo nauči kulturi, nije na odmet biti kulturan i fin!

      Избриши