среда, 1. јануар 2014.

Novogodišnji manikir

Ovaj manikir sam napravila juče ali nisam stigla da ga objavim :D S obzirom na to da nisam imala mnogo vremena a i volje da išta crtam po kratkim noktima, preko Essence Dark Night Starlight iz prethodnog posta dodala sam šljokice i napravila obrnuti gradijent. Obrnuti gradijent jedini dobro stoji na kratke nokte. A koje se šljokice dobro slažu uz ljubičasti lak? Pa roze naravno :D Stavila sam dve vrste šljokica, Essence Topper 17 Only Purle Matters i Cairuo 108. Sitne sive i velike šestougaone roze šljokice su Cairuo, a roze šljokice srednje veličine su Essence. Essence topper košta 249 dinara i ima 8 ml. Cairuo lak ima 15 ml, ali ne znam koliko košta jer mi ga je poklonila drugarica :D Veoma mi se dopada izgled celokupnog manikira. Ponovo nisam mogla da uhvatim pravu boju ljubičastog laka, nikako ga ne hvata fotoaparat :/

 
 
A evo i sličica ;-) :
 

 
 
 


5 коментара:

  1. CR ili Cairuo lakovi su kineski. Kinezi stvarno umeju da naprave vrhunski gliter tj. toper, jedino što me nervira je njihov užasno jak miris...Odlična kombinacija, baš mi se dopada!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod ovog laka miris je slabiji nego kod ostalih Cairuo lakova u boji, oseti se na noktima neko vreme a onda ispari. Mada meni miris i ne smeta, važniji mi je sam kvalitet laka, a ove šljokice su odlične ;-)
      Hvala ti puno! Srećna i tebi Nova godina, sve najlepše! :-)

      Избриши