петак, 10. јануар 2014.

Golden Rose PARIS 247

Novi lakić!!!! :D Dugo sam ga gledala u parfimeriji i slagala ostale lakove, vadila one sa dna, a one sa vrha stavljala dole, dok je prodavačicu nerviralo moje ponašanje :D A šta da radim, napolju je pao mrak a nisam mogla zbog svetla u parfimeriji da procenim da li je ova boja koralna ili ne, pa sam izasla iz radnje i dovela drugaricu, koja je potvrdila da je ovaj lakić koralan. :D Pored njega kupila sam i taman jarko roze lak koji ide ka ljubičastom, njega očekujte u sledećem postu.
Preeeeedobaaaar je, takav koralac sam oduvek želela! :D Ovo mi je prvi koralni lak u kolekciji. Redak je pa je ispod potreban lak za podlogu. Koristila sam Essence-Free Hugs i stavila sam 2 sloja. Brzo se suši i dva sloja su dovoljna. Sviđa mi se bočica u stilu Ajfelovog tornja :D Lak ima 11 ml i može se naći u parfimerijama po ceni od 140 dinara.
 
 


Šta više reći, predivan je! Prava koralna boja, toplo ga preporučujem! :D
Evo i slika ove lepote:

 
 
 
 

 

11 коментара:

  1. Divni su ti nokti. Ova duzina ti odlicno stoji.
    A ti GR Paris lakovi su najcesce slabije pigmentacije, pa iako su mi bocice preslatke radije uzmem neki iz Rich Color ili Selective kolekcije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :-)
      Ma meni ne smeta da prvo stavim lak za podlogu, al' da su retki jesu, oni koji nemaju običaj da stave prvo podlogu bolje bi bilo da ih zaobiđu. Super su Rich Color i Selective, zadovoljna sam njima :D

      Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. sjajna boja nemoze lepse

    ОдговориИзбриши